Megfelelő angol óvoda.

Szponzorált tartalom

angol óvoda

Hogy az angol nyelv milyen fontos az ember életében, azt lépten-nyomon észre lehet venni. Nem kell számítástechnikai végzettséggel rendelkezni ahhoz, hogy be lehessen látni: manapság az angol nyelv (lehetőleg magas szintű) ismerete legalább olyan alapvető elvárás a munkaerőpiacon, mint az önálló gondolkodás, a problémamegoldás meglétéé. Ha Ön gyermekének versenyelőnyt szeretne biztosítani, azt a Plum Pudding angol óvoda meg tudja adni a kicsinek: http://plumpudding.hu/

Miért pont angol óvoda kellhet csemetéjének?

Egy gyermek számára annál könnyeb egy nyelvet elsajátítani, minél korábban találkozik vele az életben; ha mindez már az óvodai ismeretszerzés során meg tud valósulni, akkor a gyerkőcnek már az általános iskolában előnye lesz azokkal szemben, akik még csak akkor szembesülnek azzal, hogy a magyar nyelven kívül is akad még nyelv, melyet játékos körülmények között meg is lehet tanulni. Ha pedig a gyermek már úgy megy iskolába, hogy egyet s mást tud már angolul, az mindenképpen meg tudja gyorsítani nyelvi előmenetelét – s akár még felsőfokú nyelvvizsgához is segítheti őt, még mielőtt befejezné a középiskolát.

Mit kell tennie annak érdekében, hogy a kicsinye angoltudással mehessen iskolába?

Ehhez be kell íratni a kicsit a budapesti Plum Pudding angol óvodába, mely a II. kerületben található meg. Az óvoda egy budai villában kapott helyet, melyhez 2000 négyzetméteres kert is társul, megfelelő természetes mozgásteret biztosítva ezáltal az óvodásoknak. Az angol nyelv oktatására több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal kerül sor, így a gyermekét beírató szülőnek nem kell félnie a színvonal miatt.

Mi az, amivel a Plum Pudding az angol nyelven felül még szolgálni tud?

Meleg, családias környezettel, ahol a gyermekek rugalmas napirend szerint tudnak létezni. Az óvoda kizárólag kiscsoportos foglalkozásokat tart, ahol mindenkire jut elegendő idő, így a gyermek nem fogja magát elveszettnek, elhanyagoltnak érezni, és az esetleges gondok, problémák sem maradnak így észrevétlenek. Az intézményben óvodapedagógusok hada, pszichológus, logopédus segíti a kicsik fejlődését, hogy aztán felkészülten kerüljenek iskolai környezetbe.

Keresse fel hát a Plum Pudding oldalát, ha a fenti sorok felkeltették az érdeklődését, és töltse le az óvoda jelentkezési lapját! Az óvoda a nemzeti ünnepeket és a nyári két hetes karbantartási időt leszámítva egész évben nyitva áll mindenki előtt!