Az oldal, ahonnan a legjobb motorolajokat lehet megvenni.

Szponzorált tartalom

5W-30 motorolaj - Személygépjármű olajok - Olajok  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Sosem voltam egy nagy műszaki zseni, és nem voltam igazán képben azzal, hogy hogyan működnek az autók, hogy mi kell a zavartalan működéshez, hogy milyen motorolajat kell bele tenni, de még abban sem voltam igazán biztos, hogy hova kell beleönteni z olajat.

Sosem kellett ezzel foglalkozom, hiszen mindig is volt valaki, aki megcsinálta helyettem. Vagy egy családtagom, vagy az aktuális párom, vagy ha más nem, akkor az autószerelőm.

El kellett mennem egy üzleti útra, egy másik irodánkhoz, Győrbe, egy hétre besegíteni, távol az otthonomtól. Persze, Magyarországon nincsnek áthidalhatatlan távolságok és nem is volt annyira vészes a messziség, de ahhoz pont elég volt, hogy ne vegyem észre indulás előtt, hogy fogyóban van a motorolaj a kocsimból.

Persze ez már csak akkor derült ki, amikor odaértem Győrbe, távol a márkaszerviztől, ahova járni szoktam, távol apukámtól, aki meg tudta volna csinálni nekem.

De mivel a későbbiekben is szükségem volt az autómra, megnéztem az interneten, hogy hogy is kellene kicserélnem az olajat.

Rákerestem, hogy milyen típusú az autóm, így a videó alapján meg is tudtam volna csinálni, csak éppen azt nem tudtam, hogy milyen olaj kellene az autóba.

Sokat próbálkoztam, hogy megtaláljam, de sikertelen volt minden erre irányuló kísérletem. Végül felhívtam apukámat, hiszen ő tudja, mire van szüksége az autómnak.

Szerencsére beigazolódott a sejtésem, neki nagyon is volt arról fogalma, hogy mit kell majd beleöntenem a nehezen megtalált tartályba

Át is küldött egy egészen konkrét linket: 5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, és azt mondta, hogy innen rendeljem meg a Castrol EDGE LL 5W-30 motorolajat, az jó lesz az autómba.

Természetesen nekem mivel halvány fogalmam sincsen róla, melyik olaj lehet jó, csak megrendeltem azt, amit kért.

Szerencsére ezen az oldalon van házhozszállítás, így nem kellett igazán sokat bajlódnom a rendeléssel vagy az átvétellel, mert sikerült ide, a mostani, átmeneti lakhelyemre rendelni az olajat. Egyébként azt olvastam az olajról, hogy sokkal jobban teljesít, mint a társai, hogy 45%-kal jobb, mint a többi, 15%-kal kevesebb a súrlódás, ha ezt az olajat használja az ember.

Veszélyes, he kifogy a motorolaj, mert nincs, ami megkenje a motort, így az alkatrészek egymáshoz érnek és ebből nagy baj is lehet, hamar el tudnak teljesen kopni.

Szerencse, hogy apukám emlékezett rá, hogy mit szokott használni a szerelőm, így nem kellett találgatnunk, és biztosan a jó olaj kerül bele.

Itt egyébként, az 5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalon rengeteg olajat lehet kapni. Eddig sosem néztem meg, de nagyon sok fajta motorolaj létezik. Mindegyiknek más az erőssége és mindegyik más típushoz tartozik. Ezért fontos, hogy mielőtt motorolajat vásárolunk, mindig nézzük meg, hogy milyen típusú autókhoz ajánlott, nehogy valami bajt okozzunk a használatával.

Szerencsére innen nagyon gyorsan szállítanak, ezért hamar meg is érkezett a megrendelt olaj. Hiába sikerült megnéznem, hogy hová kellene beönteni, nem mertem én csinálni.

Inkább megkértem egy kollégámat itt, Győrben, hogy segítsen ebben, hiszen Ő mégiscsak jobban ért hozzá, mint én. Így végül ketten megoldottuk a krízishelyzetet és a hét végén már haza is tudtam menni az autómmal, minden gond nélkül.

Örülök, hogy lehet motorolajat rendelni, nem tudom, mit tettem volna, ha nincs az 5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldal. Akkor biztosan el kellett volna mennem itt helyben egy olyan szerelőhöz, akit nem ismerek és akiben nem bízom. Azt viszont nagyon nem szerettem volna, az én autómhoz csak a saját szerelőm nyúlhat!