Mindjárt itt a karácsony, de még nem vettem meg az ajándékokat!

Szponzorált tartalom

bestmarkt.hu

bestmarkt.hu

Hajlamos vagyok mindent az utolsó pillanatra hagyni, így egyáltalán nem meglepő, hogy így, 10 nappal a karácsony előtt csak az ajándékok felét sikerült még beszereznem.

Legyen szó karácsonyról, szülinapokról, bármilyen ünnepről, egyszerűen sosem tudom időben beszerezni az ajándékokat, képtelen vagyok ezzel haladni, mert rengeteget szoktam azon agyalni, kinek mit vegyek.

Az sem szokott segíteni, hogy eleve mindent az utolsó pillanatra hagyok, feledékeny vagyok és ha sikerül kigondolnom, mit vegyek, rendszerint elfelejtem időben megrendelni vagy nincs kedvem elmenni a boltba, így gyakran későn, az utolsó pillanatban rendelek meg mindent.

Mindig megfogadom, hogy az idei év más lesz, de sosem volt más, minden évben ugyanezekkel a gondokkal küzdök, nem tudom beosztani az időmet, így minden ajándék vásárlásnak kapkodás a vége.

Legtöbbször azzal is gondom szokott lenni, hogy nem tudom, mégis mit vegyek az adott személynek. Nehezen találom ki, minek örülne, vagy mire vágyik. Azt szeretem a legjobban, ha egyből megmondja az adott illető, hogy mit szeretne az ünnepekre, és én beszerzem azt. Az a legrosszabb, ha gondolkodni kell rajta, de ha nem magamtól találom ki, akkor oda a meglepetés értéke.

Nehezen érzékelem ilyenkor az idő múlását is, azt sem igazán realizáltam, hogy már csak egy kicsit több, mint egy hetem van arra, hogy mindent beszerezzek Ez nagyon kevés idő, ha az ember igazán jó munkát akar végezni.

Nem szeretem a karácsonyi tömeget, mikor mindenki megrohamozza az üzleteket és hozzám hasonlóan pánikszerűen vásárolni kezd.  Ne szerettem volna ezt idén, így hosszas gondolkozás után megtaláltam a megoldást, idén online, a bestmarkt.hu oldalról rendelem meg az ajándékaimat.

Amúgy is, amikor csak tehetem, online vásárolok, hogy elkerüljem a kellemetlen tömeget, sorban állást, a zsúfolt üzleteket. Így egészen kézenfekvő volt, hogy idén az online vásárlás mellett teszem le a voksomat.

Nehéz, hogy mit vegyünk karácsonyra. Hiszen minden ember más és más, jól meg kell gondolni azt, kinek mit veszünk ajándékba.

Én minden ajándékválasztáskor próbálom magamat az adott illetőhelyébe képzelni, próbálom kitalálni, hogy minek örülne – már ha nem adott erre már valami választ. Sokan vannak, akik teljesen akaratlanul is adnak tippeket, vagy kimondják, mire vágynak, mit szeretnének karácsonyra.

Mivel úgy döntöttem, hogy online szeretnék idén mindent megvásárolni, egy olyan helyet kellett keresnem, ahonnan, ha a héten megrendelem, még megkapom az ajándékokat karácsonyig. Ezért választottam a bestmarkt.hu oldalt. Itt ugyanis nagyon gyors a szállítás, és ha a héten megrendelem az ajándékokat, akkor biztos, hogy még ide fognak érni karácsonyig.

Már többször rendeltem innen, ez egy nagyon megbízható oldal, ahol szerintem mindent lehet kapni. Alapvetően rengeteg szórakoztató elektronikai cikket árulnak itt, de ezeken felül sok más is kapható a bestmarkt.hu kínálatában.

Vannak például itt háztartási kis és nagygépek, laptopok, számítógépek, irodaszerek, mobiltelefonok tabletek, mindenféle autós kütyük, GPS-ek, kamerák, fényképezőgépek, játékok, fényfűzérek, riasztók. Minden, ami elektronika.

Innen rendeltem a lakásba fényeket, itt vettem a telefonomat és innen rendeltem egeret is a számítógépemhez. Már elég sok vásárláson túl vagyok, eddig mindig maximálisan meg voltam elégedve a termékekkel, amiket innen kaptam. Sosem volt semmi problémám velük.

Én nagyon szeretem az elektronikai termékeket, ha tehetném, akkor az egész házat tele tenném a legmodernebb kütyükkel, de ennek a körülöttem élők nem örülnének annyira. De éppen ebből a szenvedélyemből adódik, hogy elhatároztam, mindenkinek valami elektronikai terméket fogok venni.

A nagymamámnak például egyből kerestem a bestmarkt.hu oldalon egy digitális képkeretet. Nem volt nehéz dolgom, a szuper keresőnek köszönhetően egyből be tudtam állítani, hogy milyen összegig mutassa a találatokat, be tudtam állítani, hogy csak olyan termékeket mutasson, amik vannak készleten, hogy biztosan ideérjen karácsonyig. Be lehet itt állítani azt is, hogy milyen legyen a kijelző típusa, milyenek legyenek a csatlakozók, a kijelző mérete, a képarány. Be tudtam állítani azt is, hogy milyen formátumú képeket tudjon lejátszani, hogy menjenek rajta videók is emellett pedig persze arra is van lehetőség, hogy kiválasszuk, meddig lehessen bővíthető a memória, memóriakártya használatával.

Szerintem nagyon szuper, hogy nem kell minden egyes találatot végig nézni, hanem ilyen egyszerűen meg lehet oldani, hogy az abszolút nem releváns darabok meg se jelenjenek. Ha például van valakinek egy kedvenc márkája, akkor azt is ki lehet választani, hogy csak azok a termékek jelenjenek meg, amiket ők gyártottak.

Így hamar megtaláltam azt a darabot, ami a leginkább megfelelt az elképzeléseimnek. Ez egy Sencor középkategóriás keret, amit szerintem egyszerű lesz használni, így a nagymamámnak sem fog gondot okozni.

A játék kategóriában is nagyon sok mindent lehet kapni a bestmarkt.hu oldalon így onnan az unokatestvéreimnek tudtam válogatni. Vannak olyan üzletek, ahol kevésbé népszerű játékokat lehet venni, azzal szerintem könnyen mellé lehet lőni. De a bestmarkt.hu oldalon csupa olyan játékot találtam, amiket már a mese csatornák reklámjaiból is ismertem.

A legtöbb játék, amivel mostanában a gyerekek játszanak, szerintem nem a legjobb, de szerencsére itt, a bestmarkt.hu oldalon találtam bőven olyan játékokat, amik nem csak szórakoztatók, hanem valamilyen fejlesztő célja is van. Sok az építőkocka, Lego, Duplo. Itt rengeteg fejlesztő játékot lehet találni, minden korosztálynak tartogat valamit a bestmarkt.hu oldal.  De ezeken kívül babák, plüssfigurák, játékautók is kaphatók itt. Illetve a keresés közben találtam egy Baby Yoda plüssfigurát is.

Ennek azért örültem ennyire, mert a testvérem oda-vissza van a Star Wars sorozatkért, mindent imád, ami ehhez kapcsolódik, igazi gyűjtő.  A Baby Yoda mellett rengeteg más Star Warsos holmit találtam még, így az ő ajándékát is ki tudtam pipálni.

Apukám nagyon szereti a maketteket, rendszeresen szokott modellezni. Neki már korábban vettem egy makett repülőt, amit ő tud majd összerakni, és ehhez itt, a bestmarkt.hu oldalon találtam megfelelő festékeket. Szerencse, mivel ezeket szerintem elég nehezen lehet beszerezni, de itt ég ezt is lehet venni!

Anyukámnak ugyaninnen, a bestmarkt.hu oldalról vettem konyhai robotgépet.

Ezzel egy kicsit gondban voltam, ugyanis nem vagyok egy nagy konyhatündér, így nehezen tudtam választani a számomra egyformának tűnő gépek közül.  De szerencsére a bestmarkt.hu oldalon mindennek nagyon hosszú és részletes leírása van, ez pedig pótolja, hogy nem látom a dobozt vagy nem tudok a helyszínen dolgozóktól segítséget kérni. Így sikerült választanom a rengeteg robotgép közül egy olyat, ami szerintem ár-érték arányban a legjobb lehet.

A bestmarkt.hu oldalnak köszönhetően sikerült még időben megrendelnem az összes hiányzó ajándékot! Itt nagyon nagy a választék, egészen különböző termékeket lehet itt megvásárolni, így nem kellett mindenkinek más üzletben vásárolnom. A szállítás nagyon gyors szokott lenni, ezért kockáztattam innen a rendelést, hiszen biztos vagyok benne, hogy innen meg fog érkezni az összes ajándék karácsonyig.

Aminek külön örültem, hogy a kezdőlapon itt van egy is szerencsekerék, amit megforgatva ingyen szállítást, vagy végösszegi kedvezményeket lehet nyerni.

Így sikerült 2000 Ft-ot kipörgetnem. A kódot emailben kaptam meg és a vásárlás teljes összegéből le is jött ez a kedvezmény, így sikerült egy kicsit spórolnom is.

Ami szerintem nagyon jó még ennél az oldalnál, hogy vannak értékcsökkentett termékek. Itt lehet olyan árukat venni, amiknek csak a csomagolása sérült vagy hiányos, vagy pedig amik maguk sérültek voltak, de megjavították őket és most egy új esélyt kaptak. Én nagyon szeretem az ilyesmit, de nem csak azért, mert spórolni lehet vele.

Én hiszek abban, hogy ami valakinek szemét, az másnak kincs, és abban is hiszek, hogy mérsékelni lehet szemetelés mértékét. Ebben az estben a termékek új gazdái tulajdonképpen egy új esélyt adnak azoknak a dolgoknak, amik normális körülménye között már a szemétben végezték volna.

Azzal, hogy ezeket a hibás termékeket megjavítják és újra eladják, szerintem nagyon sok hulladékot meg tudnak menteni. Azoknak is esélye nyílik így drágább, jobb elektronikai termékek megvásárlására, akik a teljes áron ezt nem engedhetnék meg maguknak.

Szerintem, ez egy nagyon szép kezdeményezés, amiről példát vehetne az összes többi olyan bolt, akik ezeket a termékeket, elektronikai cikkeket csak kidobkák vagy bezúzzák, ezzel is növelve a feldolgozhatatlan vagy nehezen kezelhető szemé mennyiségét.

Összességében nagyon szeretem a bestmarkt.hu-t, mert mindig megtalálom itt azt, amit keresek, minden ünnepre találok itt ajándékokat, amiket nagyon jó áron lehet megvenni, gyorsan ki is szállítják ezeket. Van szervízük is, általában nagyon hosszú a garancia időtartama, az ügyfélszolgálat pedig nagyon kedves, mikor kellett egyeztetnem velük, mert elírtam a címemet, mindenben készségesen álltak a rendelkezésemre.

Szeretek innen rendelni, nem kell sorban állnom, elkerülöm a tömeget, a karácsonyi hajtást, és az ajándékaim is időben ide fognak érni. Szóval, ha elektronikai termékeket szeretnél vásárolni, akkor ajánlom a bestmarkt.hu oldalt, mert itt mindent meg lehet venni, amire csak szüksége lehet az embernek. Nekem nem sok olyan dolog volt, amit itt nem kaptam volna meg, de más elektronikai szaküzletben pedig igen. A választék hatalmas itt, az árak kedvezőek, a kiszolgálás és a szállítás remek, megbízhatóak a termékeik, minden nagyon jó minőségű itt, és emiatt nem is szoktam már más elektronikai boltból rendelni, csak a bestmarkt.hu oldalról.