Szakértők segítségével pénzügyeink nem okoznak többé fejfájást.

Szponzorált tartalom

utasbiztosítás

utasbiztosítás

Azt hiszem, nem tévedek, mikor úgy gondolom, hogy minden ember életében a biztonságot egy alapvető szükségletnek hívom. A biztonság elérése különféle esetekben más és más, de vannak olyan ügyek, amiket mi irányíthatunk, mint például biztosítást kötni vagyontárgyainkra, ingatlanunkra, vagy éppen saját magunkra.

Ehhez csak a megfelelő partnerre van szükségünk, amilyen a Pannon-Safe is.

Az alkusz piacon már több mint 20 éve működő cég széleskörű termékportfoliójában kiválaszthatjuk a számunkra szükségeset, és ebben az egyes biztosításoknál található tájékoztató leírások is segítenek. A tudatra, hogy a megfelelő helyen járunk a Pannon-Safe-nél, arra csak ráerősít a már háromszor is elnyert Magyar Brands Kiváló Üzleti Márka Díj. Pénzügyeinket biztonságban tudhatjuk, hiszen érdekeinket folyamatosan szem előtt tartják és tájékoztatnak, ami a piaci viszonyokat illeti.

A következő szolgáltatások közül válogathatunk a Pannon-Safe portfoliójából:

 

KGFB

A mozaikszó a Kötelező Gépjármű-Felelősségbiztosítást takarja, amit jármű birtoklása esetén szükséges kötnünk. Ez minden esetben, mint ahogyan a neve is mutatja, kötelező, hiszen ez a függvénye a forgalomba helyezésnek.

A kötelezettség ellenére ennek a díja biztosítónként eltérő, nem egy meghatározott költség, így akár több tízezer forintot is tudunk spórolni a megfelelően kiválasztott szolgáltatóval. A Pannon-Safe kalkulátor segítségével könnyíti a biztosítás előtt állók dolgát, hiszen a költségeket egy algoritmus számolja a megfelelő adatok megadása alapján. A weboldalon a KGFB fülnél további információkat találunk a biztosítás részleteiről, ami tisztázza a kötelezettség miértjét, a felelősségbiztosítás szereplőit, a díj mértékének alakulását, mulasztás következményeit, fontos szempontokat biztosítás kötésénél és természetesen a Pannon-Safe KGFB által nyújtott előnyöket.

 

CASCO

Akár csak az előző terméknél, úgy a CASCO-nál is találunk egy ismertető leírást.

Nagyon leegyszerűsítve a KGFB kiegészítője, egy biztosítás, ami az általunk okozott kárért is fizethet. Továbbá tisztázza, hogy mire való a CASCO, mit tartalmaz, mi az az önrész, CASCO a hitel függvényében, tisztázzák a tévhiteket és megosztanak a költségek számításához segítséget nyújtó kalkulátort.

 

Utasbiztosítás

Képesek vagyunk hónapokat készülni egy nyaralásra, hiszen azalatt az idő alatt töltjük újra elemeinket, az utazás alatt szerzett élményekből táplálkozunk a rákövetkező hónapokban. De a problémák rémálommá is változtathatják utunkat, ha nem gondolkodunk előre. Az abszolút biztonság érdekében ajánlott az utasbiztosítás, mert hatalmas terhet vesz le a vállunkról, ha bármi bonyodalom adódna.

A weboldalon tájékozódhatunk az utasbiztosítás mibenlétéről, a megkötés módjáról, a biztosítás tartalmáról, gyakoribb balesetek okairól, és az egyéb kiegészítésekre vonatkozó leírás segít átgondolnunk, melyik konstrukció a legmegfelelőbb számunkra. Olyan gyakori esetekről is szó esik, mint a repülő késések, poggyásszal összefüggő kellemetlenségek és egészségbiztosítás megléte esetén is vizsgálja az utasbiztosítást.

 

Lakásbiztosítás

A Panno-nSafe a lehető legnagyobb támogatást nyújtja a döntéseinkhez, így nincs biztosítás leírás és kalkulátor nélkül. A lakásbiztosításnál is, a tájékoztató mellett megtaláljuk az online kalkulátort.

Ennél a terméknél a jogosult biztosítást kötők körét ismerteti, az időintervallumot, optimális biztosítási összeget, káresemény esetén a biztosítási összeg mértékét, betörést, bérlői jogkört, társasházak esetét, melléképületek tisztázását, kockázatviselés kezdetét, villámcsapás okozta kárt és a biztosítóváltás kérdését.

 

Vállalkozói biztosítás

A biztonság érzését életünk összes lépésénél szeretnénk magunkénak tudni, még cégügyeink esetében is, amire a Pannon-Safe a vállalkozói biztosítást nyújtja. Segít felismerni miért kedvező, ha rendelkezünk vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítással, mit fedez ez a szolgáltatás, mit érdemes tudnunk róla, milyen típusai léteznek és mik a díjszabás szempontjai. Amennyiben ezzel a szolgáltatással élnénk, úgy a weboldalon kérhetünk ajánlatot az erre létrehozott felületen.

 

Nyugdíjbiztosítás

Ez a kategória az, ami talán az ország teljes lakosságát érinti valamilyen szinten, hiszen egy bizonyos kor felett a nyugdíj fogja jelenteni a megélhetésünket. Sajnos rengeteg hírt hallani arról, hogy a fiatalabb generációnak már nem lesz nyugdíja, de bebiztosíthatjuk magunkat, ha ezt a terméket választjuk.

A mindenkit aggasztó kérdéseket sorra veszi a Pannon-Safe, és egyúttal megoldást is kínál.

Az általános nyugdíj összeg szemrevételezése után a nyugdíjbiztosítás típusairól kapunk bővebb tájékoztatást, majd a fizetés menetét ismerteti, így könnyedén átláthatjuk, miért is kifizetődő megkötni ezt a fajta biztosítási formát.

 

Lakástakarék

Az életünkben vannak állomások, amik eléréséhez nagyban hozzájárulhat egy kiválóan megválasztott lakástakarék. Ez a megtakarítási forma ne csak a továbblépésnél lehet szükséges, de válságos helyzetekben is biztonságot nyújthat.

Erről hosszabban a weboldalon tájékozódhatunk, de képet kaphatunk a magyar lakástakarék piac helyzetéről is.

A megtakarítás rengeteg dologra fordítható. Vehetünk belőle akár telket vagy ingatlant, de az építkezésünket is megtámogathatjuk vele. Ha már meglévő infrastruktúránkat szeretnénk modernizálni, az is egy opció, csak úgy, mint az energetikai fejlesztés is. A felújítást sem szabad kihagynunk a felsorolásból, mivel az is a lehetőségeink között szerepel. A huzatos, nem rendesen záródó ablakok vagy ajtók cseréjének finanszírozása is megengedett. És végül, de nem utolsó sorban már meglévő hitelünk kiváltására is fordíthatjuk, csakúgy, mint önerőre.

 

Egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítás mindennek az ellentettjét nyújtja, amit a hagyományos TB ellátásban ki nem állhatunk. A honlapon található infografika kiválóan szemlélteti a két rendszer közötti eltéréseket.

A magánbiztosítást egy bizonyos havidíj ellenében vehetjük igénybe, de ennek mértéke attól is függ, melyik típust választjuk.

 

Személyi kölcsön

Amikor hitelre van szükségünk, nemcsak azt kell szem előtt tartani, hogy minél hamarabb hozzájussunk az összeghez, hanem a kölcsön felvételével járó jövőbeni kötelezettségeinket is, így nem kapkodhatjuk el a választást. Muszáj a legkedvezőbb ajánlatot megtalálnunk, hogy a későbbiekben ezzel is segítsük magunkat.

Ám magánszemélyként nem látunk rá megfelelően a piacra, így szükséges igénybe vennünk szakértők segítségét, hogy lehetőségeinkhez mérten valóban a leginkább megfelelő hitelt válasszuk. Nem elég, hogy tisztában vagyunk a THM jelentésével, hiszen ettől még nem fogjuk ismerni a különféle intézetek konstrukcióit. A Pannon-Safe erre kínál megoldást, hiszen a teljes piacot vizsgálja a személyi kölcsönök vonzatában.

 

Lakás hitel

A kötött felhasználású hitelek közül talán a legismertebb, ami lakáscélú kiadásokra fordítható.

Ahhoz, hogy jól járjunk mindenképp szükséges a kamatokat tüzetesebben megvizsgálnunk. Ehhez nyújt segítséget a Pannon-Safe, hiszen szakértők segítenek eljutni az ideális döntés meghozataláig.

Amennyiben csak most ismerkedünk a témával, most barátkozunk a hitel gondolatával, úgy első lépésként a honlapon mélyebben beleáshatjuk magunkat a témába. Betekintést nyerhetünk a lakáshitelek általános jellemzőibe, kamatok alakulásába, fedezeti kérdéskörbe valamint a deviza- és forint alapú hitelekbe.

Semmiképpen sem éri meg elhamarkodottan dönteni, ezért kérjük a szakemberek segítségét!

 

Hitelkiváltás

A hirtelen hozott elhatározás nem mindig kifizetődő, főként nem hitelek esetében. De akkor sem érdemes bánkódni, ha korábban rosszul ítéltünk meg egy ajánlatot és kedvezőtlen feltételekkel vettünk fel kölcsönt. Erre ugyanis a megoldás a hitelkiváltás, az adósságrendezés.

Hogy ismét ne essünk ugyanabba a csapdába, mint évekkel korábban és megtaláljuk a kedvezőbb feltételeket, forduljunk a Pannon-Safehez. Garantáltan jobb konstrukciókat kapunk az új hitelintézettől, ha pénzügyi szakemberre bízzuk a keresést és iránymutatást.

A tájékozódást a váltáshoz pedig a kalkulátor igénybevételével kezdhetjük.

 

Amennyiben valamelyik biztosítási forma, mondjuk a nyár közeledtével az utasbiztosítás után komolyabban érdeklődnénk, számos módon tudjuk felvenni a kapcsolatot a Pannon-Safe munkatársaival.

Az ország több városában (20 város, lefedve teljes Magyarország területét) rendelkeznek fiókkal, de online is elérjük őket e-mailen keresztül vagy a weblapon található azonnali üzenetváltó felületen. Aki viszont a megbeszélések híve, úgy telefonon is állnak rendelkezésre.