Céges autó nincs, de kedvező árú autógumis van.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont

gumidiszkont

Nem rég olvastam egy tanulmányt azzal kapcsolatban, hogyan hatnak a cafeteriák a munkavállalói elégedettségre. Nagyon érdekes volt, sok minden kiderült belőle, amire nem is számítottam. A lényeg röviden az, hogy természetesen sok cafeteria lehet előnyös a munkavállalóknak, de vannak olyan tényezők, amik nem is olyan érdekesek avagy fontosak, mint ahogy azt sok cég gondolja. Bár nem cafeteria, de gondoljunk csak a hangzatos ingyen kávéra vagy csocsózási lehetőségre, nem feltétlen ezek azok, amik boldoggá teszik a munkavállalót.

Zoli barátom sokszor mesél lelkesen a cégről, ahol dolgozik, most például arról számolt be, hogy számos juttatást kínál a cég a dolgozóinak. Olyanokat, mint az ingyenes egészségügyi ellátás, ingyenes étkezési lehetőség és extra szabadságok, ezek tavaly nem voltak náluk, idén dobta be a cég őket. Amit nagyon sajnált, hogy idén sem kapott céges autót vagy olyan egyéb juttatást, amit az autóra tud felhasználni.

Mivel mindig az autók körül forognak a gondolatai, nem csoda, hogy egyik nap véletlenül talált egy gumidiszkont webáruházat az interneten, ahol jó áron tudott online vásárolni minőségi autógumikat. Az oldalon olyan gumi márkákat is kínáltak, amelyeket korábban sosem látott, így ismert meg újabb kiváló minőségű és tartós autógumi gyártókat. Az oldalon elég könnyű volt megtalálni az autójára való autógumit, így aztán nem is habozott, már az első alkalommal leadta a megrendelést az oldalon az új autógumikra.

Zoli nagy örömmel mesélte, hogy végre talált egy olyan oldalt, ahonnan házhoz is tudja rendelni az autógumikat, ráadásul kiváló minőségű termékek közül válogathatott. Zoli biztos volt benne, hogy az új gumikat mindenki meg fogja dicsérni a munkahelyén, így inkább előre elküldte a gumidiszkont webáruház linkjét a közös chatbe, hogy mindenkivel megismertesse ezt az oldalt, és így mindenki előre készülhet a nyári szezonra.

A gumidiszkont webáruházban nemcsak nyári gumikat lehet vásárolni, hanem téli gumikat is. Nagyon fontos, hogy a gumikat időben kell beszerezni és cserélni, hogy az autóval biztonságosan közlekedhessünk minden időjárási körülmény között.

A gumidiszkont oldalán nagyon kedvező árakon kínálják az autógumikat, így amellett, hogy minőségű autógumikhoz lehet jutni, még pénzt is meg lehet takarítani azzal, hogy az oldal segítségével szerezzük be a gumikat. Ráadásul akár már a rendelés leadását követő munkanapon is hozzájuthatunk a megrendelt termékekhez, ugyanis amennyiben legalább négy autógumi rendelését adjuk le az oldalon, akkor akár a következő munkanapon meg is érkezhet. Ez hosszabbodhat néhány nappal, ha a rendelés leadása a főszezonban történik, hiszen nagyon sokan az utolsó pillanatban adják le a rendelést, ami extra terhelést jelenhet a futárszolgálatnak. Ilyenkor sem kell hetekig várni, csupán néhány munkanappal tolódik ki a kiszállítási idő, de érdemes inkább időben leadni a rendelést, főleg, hogy szezonon kívül általában jobb árakon lehet hozzájutni az autógumikhoz.

Egyébként nem csak webshopként üzemel a cég, személyes átvételi lehetőséget is biztosít ez a 100%-ban magyar cég, akik már 19 éve foglalkoznak gumiszereléssel, valamint értékesítéssel. Zoli büszke volt arra, hogy magyar vállalkozást támogat azáltal, hogy magyar cég webshopjából rendeli meg a jó minőségű autógumikat. A cég évek alatt megszerzett tapasztalatának és a magas színvonalú szolgáltatásának köszönhetően mindenki bizalommal vásárolhat a gumidiszkont webáruházban. Az a nagyszerű, hogy ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik autógumi a megfelelő számunkra, az oldalon található autógumi keresővel bárki könnyedén megtalálhatja az autójára passzoló gumikat.